Οι Υπηρεσίες μας

Αξιόπιστες μεταφορικές υπηρεσίες

H εταιρεία μεταφορική Καψής, αναλαμβάνει  μεταφορές – μετακομίσεις και μια πλήρης γκάμα μεταφορικών υπηρεσιών στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα με συνέπεια, επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και προσιτές τιμές.

Άμεση Εξυπηρέτηση

Οικονομικές Τιμές

Αξιοπιστία

Πανελλαδική κάλυψη

Διανομές

Αναλαμβάνουμε τη διανομή εμπορευμάτων ακόμα και σε καθημερινή βάση, με το όχημα μας μεικτού βάρους 3,5 τόνων.

Μεταφορές – ταχυμεταφορές

Πραγματοποιούμε στοχευμένα, με ταχύτητα και προγραμματισμό, μεταφορές δεμάτων πόρτα-πόρτα ενώ παράλληλα μεταφέρουμε έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές και επαγγελματικό εξοπλισμό.

Δυνατότητα αυθημερόν εξυπηρέτησης κατόπιν συνεννόησης.

Μετακομίσεις

Παρέχουμε υπηρεσίες μετακόμισης μικρών οικοσκευών ( γκαρσονιέρες, δυάρια ) σε ολόκληρη την Αττική και πανελλαδικά.

Περιλαμβάνεται η αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση των επίπλων, η αποσύνδεση και επανασύνδεση της ηλεκτρικής κουζίνας και του πλυντηρίου.

Είμαστε στη διάθεση σας για μια δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας.

Συσκευασία

Αναλαμβάνουμε την μερική ή ολική συσκευασία της οικοσκευής σας με τα κατάλληλα κατά περίπτωση υλικά, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας.

Ανυψωτική μετακόμιση

Δυνατότητα μετακόμισης με τη χρήση ανυψωτικού μηχανήματος. Τα ανυψωτικά μηχανήματα που διαθέτουμε είναι ευέλικτα & ικανά να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Ενοικίαση φορτηγού με οδηγό

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τη μετακόμιση της οικοσκευής σας με μικρότερο κόστος , ενοικιάζοντας το φορτηγό με τον οδηγό και αναλαμβάνοντας εσείς την φορτοεκφόρτωση των αντικειμένων σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας
στο 697.292.3679

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Κυριακή: 05.00 με 22.00

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες της δικής σας μεταφοράς και να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για όλες τις υπηρεσίες μας.

Με εκτίμηση,
Καψής Αλέξανδρος